This shop uses cookies and other technologies in order to function properly and so that we can improve your experience on our sites. Please visit the privacy information page for more details.

Prescription.ro

Firma noastră

Prescription.ro se mândrește cu cei mai exigenți clienți și asta ne motivează! Ne preocupă în permanență să oferim cele mai bune țesături și cele mai satisfăcătoare servicii, fără să uităm să inovăm. Există câte ceva în magazinul nostru pentru oricine, indiferent de gusturi, mărime, sex. Experiența din domeniu de peste 4 ani și feedback-ul pozitiv primit de la clienți ne fac alegerea perfectă! 

Ce poți găsi la noi?

Îndrăznește să cauți printre categoriile noastre generoase de produse sau, și mai bine, haide să ne faci o vizită direct la magazin! Avem o locație cochetă, ambianța este deosebită și suntem siguri că te vei îndrăgosti de ceea ce avem pe rafturi. Avem tricouri, încălțăminte, jeans, cămăși, rochii, orice îți poți dori. Găsești foarte ușor datele noastre de contact în josul paginii.

Recomandări pentru o experiență perfectă 

Consultă pagina cu ghidul de mărimi! Avem acolo informații clare despre ce dimensiune ar trebui să aibă produsul dorit pentru a veni ca turnat. De asemenea, avem pe pagina fiecărui obiect vestimentar mărimea pe care o poartă în pozele detaliate modelul nostru. Dacă totuși nu ești sigur(ă) ne poți contacta oricând. Shopping plăcut!