Magazinul Prescription.ro foloseste cookieuri pentru a putea functiona corect si pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina legata de confidentialitatea datelor.

Prescription.ro

Firma noastră

Prescription.ro se mândrește cu cei mai exigenți clienți și asta ne motivează! Ne preocupă în permanență să oferim cele mai bune țesături și cele mai satisfăcătoare servicii, fără să uităm să inovăm. Există câte ceva în magazinul nostru pentru oricine, indiferent de gusturi, mărime, sex. Experiența din domeniu de peste 4 ani și feedback-ul pozitiv primit de la clienți ne fac alegerea perfectă! 

Ce poți găsi la noi?

Îndrăznește să cauți printre categoriile noastre generoase de produse! Avem tricouri, încălțăminte, jeans, cămăși, rochii, orice îți poți dori. Adăugăm foarte des produse noi și colecțiile noastre de produse sunt deosebite. Găsești foarte ușor datele noastre de contact în josul paginii.

Recomandări pentru shopping 

Consultă pagina cu ghidul de mărimi! Avem acolo informații clare despre ce dimensiune ar trebui să aibă produsul dorit pentru a veni ca turnat. De asemenea, avem pe pagina fiecărui obiect vestimentar mărimea pe care o poartă în pozele detaliate modelul nostru. Dacă totuși nu ești sigur(ă) ne poți contacta oricând. Shopping plăcut!