1. PREAMBUL 
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului pentruanimale.ro se recomanda citirea completa a documentului. 
Prescription Clothing Concept isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. 
Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari. 

2. ELEMENTE  DEFINITORII 
Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o comanda. 
Vanzator – Prescription Clothing Concept , avand sediul social in Str. Gabroveni nr.9 ; Bucuresti, Sector 2. 
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului. 
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora prin metoda aleasa. 
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator. 

3. DOCUMENTE  CONTRACTUALE 
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.Prescription.ro , Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. 
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei: 
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice 
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul) 
c. Termeni si conditii 
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. 
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind fisa de expeditie aferenta livrarii produselor emisa de catre Vanzator sau un partener al acestuia. 

4. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI 
a. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. 
b. Comunicarea cu vanzatorul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 

5. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA 
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale. 

6. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI) 
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. 
De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Precription Clothing Concept si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. 
In cazul in care prin continutul sau site-ul: www.prescription.ro incalca drepturi de proprietate intelectuala ne cerem scuze si va rugam sa ne contactati la adresa: firstprescription@gmail.com pentru remedierea situatiei. 

7. CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE 
Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste. 
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. 
Mesajele (e-mail-urile) Prescription.ro sunt transmise prin intermediul unui serviciu externalizat. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti. 
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului prescription.ro, Prescription nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens. 
Cu privire la datele cu caracter personal: 
Prescription prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor si altor documente legale impuse prin lege, rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu produsele oferite de www.prescription.ro si trimiterea de mesaje informative/campanii publicitare si de marketing direct. 
Datele dumneavoastra sunt necesare emiterii de facturi sau documente (garantii, certificate de conformitate, etc) iar refuzul furnizarii acestora poate insemna imposibilitatea asigurarii serviciilor oferite de Prescription Clothing Concept prin intermediul www.Prescription.ro 
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Prescription si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: 
personale vizate (clienti Prescription.ro) 
operatorului de newsletter* (http://mailchimp.com) in scopul trimiterii de campanii de informare/publicitate/marketing sub clauza de confidentialitate si interdictia redistributiei acestora. 
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solictati stergerea datelor**. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Prescription. 
Notificarea Presciption in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal are numarul 31310. 
*Datele cu caracter personal colectate pot fi transferate in strainatate serviciului contractat in scopul trimiterii campaniilor derulate sub brandul Prescription.ro 
In acest moment serviciul contractat este Mailchimp aflat pe teritoriul Atlanta, Georgia – SUA. 
Mailchimp este obligat prin termenii si conditiile autoimpuse sa nu redistribuie datele furnizate de colaboratorii sai si sa le stocheze in conditii optime de securitate. 
**orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. 

8. TERMENE PENALITATI 
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. 
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.
In cazul in care apar erori de natura tehnica, informatii incomplete legate de produse sau intreruperi temporare de functionare in cadrul magazinului online, acestea vor fi aduse la cunostinta cumparatorului prin oricare mijloc de comunicare si comenzile nu vor fi onorate, pentru a fi evitate orice fel de dispute ulterioare. 

9. FACTURARE – PLATI 
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. 
In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.
In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si safie folosite abuziv de terte persoane: Prescription.ro si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Prescription.ro sau pe serverele Romcard SA. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre obanca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parolasecreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.prescription.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.prescription.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.prescription.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

10. RISCURI SI RESPONSABILITATI 
a. Livrare 
Vanzatorul se obliga sa expedieze produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator prin serviciul de curierat oferit de partenerul FAN COURIER, pe raza localitatii Bucuresti si Romania dar si in comunitatea Europeana. 
b. Transport – Ambalare 
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. 
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. 
Vanzatorul va efectua livrare produselor pe teritoriul intregului spatiu European, dar si Statele Unite ale Americii si Asia 

11. ACCEPTARE CONTRACTULUI 
Acceptarea va fi facuta atunci cand produsele sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele , exceptie facand situatia in care Presciption Clothing Concept se afla in imposibilitatea din cauza unor factori de natura externa caz in care acesta se obliga sa ramburseze contravaloarea achitata de catre Cumparator daca este cazul. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Prescription. Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile. 

12. GARANTII 
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.prescription.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate. 
In cazul produselor vandute si livrate de www.prescription.ro , certificatele de garantie sunt emise de producator. 
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa firstprescription@gmail.com . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. 

13. TRANSFERUL PROPRIETATII 
Proprietatea asupra produselor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. 

14. RASPUNDERE 
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. 
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale. 

15. FORTA MAJORA 
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. 

16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA 
Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

17. ALTE PREVEDERI 
Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password